Kanaal-Z en KonsulTra lanceren Z-Zakenreizen en Z-Meetings

De afgelopen jaren evolueerde Kanaal-Z / Canal-Z van een financieel economische naar een brede business zender. Daarbij werd er ingespeeld op community nieuws en ontstonden er Z-Ambassadors. Diverse reeksen als Z-Ondernemen, Z-Energie, Z-Innovatie en Z-HR werden gelanceerd. 

Dankzij de verbreding via de verschillende communities groeide ook het kijkersaantal. Vandaag volgen zo’n 334.985 Belgen dagelijks de vernieuwde business zender. Op weekbasis worden zo’n 1.349.901 kijkers bereikt. (bron: CIM TV/ by Transfer/Arianna January 2018)

Met die gerichte verbreding achter de rug is het nu tijd om communities aan te brengen die voor het brede publiek van ondernemers en managers interessant zijn. Dit jaar komen zo zakenreizen en het MICE-toerisme aan bod. Ook het vrijetijdstoerisme kan hierin meegenomen worden. 

KonsulTra heeft de afgelopen jaren met z’n merk TripTelling al heel wat expertise opgebouwd in video en (online) storytelling. Vanuit die expertise en met een ruime achtergrond in de reissector ontstond de nieuwe samenwerking met Kanaal-Z/Canal-Z. De eerste contacten met potentiële partners werden alvast opgestart en we brengen binnenkort ongetwijfeld de eerste mini-reeksen gekoppeld aan relevante reis- en meetingthema’s. 

Alex Coene, netmanager Kanaal-Z/Canal-ZKanaal Z (NL) – Canal Z (FR), de enige business zenders in Vlaanderen, Wallonië en Brussel, staat voor betrouwbare financieel-economische berichtgeving met een klare kijk op business, economie en geld. De open zenders zorgen voor duiding en inspiratie. Z-Zakenreizen en Z-Meetings passen perfect in het gevarieerde en gespecialiseerde aanbod en zullen zorgen voor een verdere diversificatie van ons programma-aanbod. 

Als reisonderneming kan je je nu dus als expert profileren op het vlak van zakenreizen of meetings en incentives aan de hand van een inhoudelijke samenwerking.  Jouw bedrijf of bestemming wordt op die manier verweven in een mini-reeks van 5 of 10 minuten of krijgt een plek binnen thematische uitzendingen. De samenwerking overstijgt ook de tv-uitzendingen. Zo plaatsen we de gerealiseerde video’s ook een jaar online op de website van Kanaal-Z.be en Canal.Z.be, kunnen ze gebruikt worden binnen een online marketing campagne en worden ze ook vrij van rechten aan de partners aangeleverd voor jullie eigen verspreiding ervan. 

Er werd gewerkt aan verschillende interessante formules waardoor het ook voor kleinere ondernemingen haalbaar wordt om hierin mee te stappen. Ben je benieuwd naar de verschillende opties en mogelijkheden en wil je ook dit uiterst interessant publiek aan managers en ondernemers bereiken?  Aarzel dan niet om met ons contact op te nemen via info@konsultra.be of bel naar 0032 468 17 28 46.

event
26/01/2020
Kris Van den Broeck
 

 

Meer updates

 

04-10-2021

Den Haag, dat is een Zee van Ruimte

Een stad met een zee aan ruimte, om te ontspannen, om te wandelen en te fietsen, om te baden in cultuur en al watertandend te genieten van de gastronomie. Samen met The Hague Marketing promoten we dit najaar dé stad...

04-10-2021

De verborgen parels van onvervalst Duitsland

Onder de noemer German.Local.Culture. stuurden wij in opdracht van de Duitse Nationale Dienst voor Toerisme, Katja Retsin op roadtrip langs minder gekende plekken in Duitsland. Zij werd op sleeptouw genomen door lokale ambassadeurs met heel wat liefde voor hun stad. Weg...

28-06-2021

De reismarkt komt terug op gang

De afgelopen weken zag je steeds meer positieve signalen de wereld in gaan. Reisprofessionals zagen de aanvragen en reservaties op gang komen. Promotiecampagnes werden in gang gezet. En de Belgen toonden in een laatste reisintentieonderzoek van ABTO-GFK dat ze effectief...

28-06-2021

Terugblikken op de Costa Brava Week

Het afgelopen jaar hebben we (noodgedwongen) heel wat online events en webinars gehad. Deze bleken al snel wel een perfecte manier om de contacten met de sector warm te houden, bij te leren en online te gaan netwerken. Hoe dit...

28-03-2021

Welkom in het Hart van de Catalaanse Pyreneeën

Een tijdje terug deden we reeds alle voorbereidingen. We zouden de Catalaanse Pyreneeën en de regio van Lleida in de markt zetten. De bestemming heeft heel wat potentieel. Je kan er voluit kiezen voor een actieve vakantie. Maar er is...

 

Ontvang de nieuwsbrief van KonsulTra

Ben je graag als allereerste op de hoogte van de laatste toerismetrends? En wil je nooit meer een van onze activiteiten missen? Schrijf je in op de gratis nieuwsbrief.

Over KonsulTra

Breng reizigers uit de Benelux naar je toe

Konsultra op Facebook  Konsultra op Instagram

Contacteer ons.

KonsulTra BVBA
Pastorijweg 78
B-1790 Hekelgem
BE 0553.806.256
Tel: +32 468 17 28 46
info@konsultra.be

Geplande events

    Er zijn momenteel geen geplande events.

 

© 2022 Konsultra. GebruiksvoorwaardesPrivacy PolicyCookie Policy.
Website by Shtick.

Top