Kanaal-Z en KonsulTra lanceren Z-Zakenreizen en Z-Meetings

De afgelopen jaren evolueerde Kanaal-Z / Canal-Z van een financieel economische naar een brede business zender. Daarbij werd er ingespeeld op community nieuws en ontstonden er Z-Ambassadors. Diverse reeksen als Z-Ondernemen, Z-Energie, Z-Innovatie en Z-HR werden gelanceerd. 

Dankzij de verbreding via de verschillende communities groeide ook het kijkersaantal. Vandaag volgen zo’n 334.985 Belgen dagelijks de vernieuwde business zender. Op weekbasis worden zo’n 1.349.901 kijkers bereikt. (bron: CIM TV/ by Transfer/Arianna January 2018)

Met die gerichte verbreding achter de rug is het nu tijd om communities aan te brengen die voor het brede publiek van ondernemers en managers interessant zijn. Dit jaar komen zo zakenreizen en het MICE-toerisme aan bod. Ook het vrijetijdstoerisme kan hierin meegenomen worden. 

KonsulTra heeft de afgelopen jaren met z’n merk TripTelling al heel wat expertise opgebouwd in video en (online) storytelling. Vanuit die expertise en met een ruime achtergrond in de reissector ontstond de nieuwe samenwerking met Kanaal-Z/Canal-Z. De eerste contacten met potentiële partners werden alvast opgestart en we brengen binnenkort ongetwijfeld de eerste mini-reeksen gekoppeld aan relevante reis- en meetingthema’s. 

Alex Coene, netmanager Kanaal-Z/Canal-ZKanaal Z (NL) – Canal Z (FR), de enige business zenders in Vlaanderen, Wallonië en Brussel, staat voor betrouwbare financieel-economische berichtgeving met een klare kijk op business, economie en geld. De open zenders zorgen voor duiding en inspiratie. Z-Zakenreizen en Z-Meetings passen perfect in het gevarieerde en gespecialiseerde aanbod en zullen zorgen voor een verdere diversificatie van ons programma-aanbod. 

Als reisonderneming kan je je nu dus als expert profileren op het vlak van zakenreizen of meetings en incentives aan de hand van een inhoudelijke samenwerking.  Jouw bedrijf of bestemming wordt op die manier verweven in een mini-reeks van 5 of 10 minuten of krijgt een plek binnen thematische uitzendingen. De samenwerking overstijgt ook de tv-uitzendingen. Zo plaatsen we de gerealiseerde video’s ook een jaar online op de website van Kanaal-Z.be en Canal.Z.be, kunnen ze gebruikt worden binnen een online marketing campagne en worden ze ook vrij van rechten aan de partners aangeleverd voor jullie eigen verspreiding ervan. 

Er werd gewerkt aan verschillende interessante formules waardoor het ook voor kleinere ondernemingen haalbaar wordt om hierin mee te stappen. Ben je benieuwd naar de verschillende opties en mogelijkheden en wil je ook dit uiterst interessant publiek aan managers en ondernemers bereiken?  Aarzel dan niet om met ons contact op te nemen via info@konsultra.be of bel naar 0032 468 17 28 46.

event
26/01/2020
Kris Van den Broeck
 

 

Meer updates

 

17-06-2020

KonsulTra officiële vertegenwoordiger van Tenerife

Eigenlijk is het al sinds februari maar plots werden we heel snel en heel hard tot de orde van de dag geroepen. Heel de tijd hebben we nog niet de kans gehad om het officieel te maken. Maar bij deze....

14-06-2020

Ga deze zomer op Route du Bonheur

De afgelopen maanden hebben heel wat Belgen hun eigen regio herontdekt. We trokken al wandelend of fietsend doorheen de eigen streek en ontdekten onderweg lokale producten en leuke plekjes.  Deze zomer liggen er nieuwe kansen om Belgen op reis te laten...

14-06-2020

De Belg blijft reizen

Het merendeel van de Belgen plant na de corona crisis gewoon opnieuw met vakantie te gaan. Wij hebben met z’n allen dus nog steeds zin om te reizen. Voor 2020 zijn we wel wat meer afwachtend geworden en zullen we...

29-04-2020

Hoe nu blijven communiceren in de reissector?

Momenteel mag er niet gereisd worden en gaat de reissector door een heel onzekere periode. Toch mag je nu zeker niet stoppen met communiceren. Consumenten staan immers meer open voor advertenties, ze blijven dromen over reizen en zijn bovendien makkelijker...

29-04-2020

Waarom je nu niet mag stoppen met communiceren

Als reismerk of vakantiebestemming is het een onzekere periode. Het perspectief op herstel of de timing ervan ontbreekt vaak. Toch is het belangrijk dat je net nu niet stopt met communiceren. Reizigers blijven zoeken naar inspiratie, dromen voor de toekomst...

 

Ontvang de nieuwsbrief van KonsulTra

Ben je graag als allereerste op de hoogte van de laatste toerismetrends? En wil je nooit meer een van onze activiteiten missen? Schrijf je in op de gratis nieuwsbrief.

Over KonsulTra

Breng reizigers uit de Benelux naar je toe

Konsultra op Facebook  Konsultra op Instagram

Contacteer ons.

KonsulTra BVBA
Pastorijweg 78
B-1790 Hekelgem
BE 0553.806.256
Tel: +32 468 17 28 46
info@konsultra.be

Geplande events

    Er zijn momenteel geen geplande events.

 

© 2020 Konsultra. GebruiksvoorwaardesPrivacy PolicyCookie Policy.
Website by Shtick.

Top