Tenerife No Limits en Tenerife Select Videomarketing

Dat Tenerife zoveel meer is dan alleen zon, zee en strand, dat moet stilaan duidelijk worden. De bestemming zet steeds meer in op heel wat unieke ervaringen. Ook voor hen die tijdens hun vakantie volop op ontdekking willen trekken heb je hier een heel ruim aanbod.

De Dienst voor Toerisme heeft twee merken ontwikkeld die net dieper inzoomen op heel wat lokale ervaringen. Tenerife Select zet alles in de spotlight voor de reiziger die houdt van comfort en luxe. Tenerife No Limits toont het brede aanbod voor de actievelingen.

Om het verhaal van beide merken beter in de picture te zetten, besloten we in te zetten op video storytelling. Met de ploeg van ons eigen TripTelling merk trokken we naar de bestemming. We gingen de samenwerking aan met YouTuber en actrice Laura Ponticorvo uit Nederland en met radio dj en presentatrice Nasrien Cnops voor België. Hun ervaringen brachten vorm aan twee leuke videoverhalen.

Via programmatic buying en een sociale media campagne haalden we een bereik van meer dan 3 miljoen impressies, 80.000 views en meer dan 3.000 clicks. Maar daar stoppen we niet. De video’s zullen de komende tijd blijvend ingezet worden in diverse campagnes. Onderaan kan je ze zelf ontdekken.

Tenerife No Limits

Tenerife Select

Zelf op zoek naar mogelijkheden om je bestemming of product in de kijker te zetten? Aarzel dan niet om ons te contacteren.

event
27/03/2021
Kris Van den Broeck
 

 

Meer updates

 

28-03-2021

Welkom in het Hart van de Catalaanse Pyreneeën

Een tijdje terug deden we reeds alle voorbereidingen. We zouden de Catalaanse Pyreneeën en de regio van Lleida in de markt zetten. De bestemming heeft heel wat potentieel. Je kan er voluit kiezen voor een actieve vakantie. Maar er is...

21-03-2021

Belgen willen in 2021 op vakantie

Uit onderzoek van ABTO en het studiebureau GFK blijkt duidelijk dat de Belgische vakantieganger van plan is om terug op reis te gaan. 3 op 4 wil dit jaar op vakantie waarvan ruim de helft deze zomer al. Er ligt...

20-03-2021

War Heritage Institute, positionering en toeristische promotie

Het War Heritage Institute heeft een belangrijke missie. Het verleden blijven herinneren. En dat is belangrijk. België lag vaak op het kruispunt van historische conflicten en op tal van plekken kan je die dan ook herbeleven. Het WHI groepeert zes...

25-11-2020

Lancering Gault & Millau 2021 met Nederland als Gastland

We konden dit jaar onze smaakpapillen net wat minder verwennen maar het online alternatief ter lancering van de nieuwe Gault & Millau kon ons zeker bekoren. Het was een ideaal moment om de aftrap te geven van onze Culinair Nederland...

16-11-2020

Hongarije ondersteunen met hun marktontwikkeling

De komende weken en maanden zal KonsulTra de Dienst voor Toerisme van Hongarije ondersteunen met hun marktontwikkeling. Afgelopen zomer bleek België plots aan de top te staan als inkomende markt. Hét signaal voor de Hongaarse Dienst voor Toerisme om van...

 

Ontvang de nieuwsbrief van KonsulTra

Ben je graag als allereerste op de hoogte van de laatste toerismetrends? En wil je nooit meer een van onze activiteiten missen? Schrijf je in op de gratis nieuwsbrief.

Over KonsulTra

Breng reizigers uit de Benelux naar je toe

Konsultra op Facebook  Konsultra op Instagram

Contacteer ons.

KonsulTra BVBA
Pastorijweg 78
B-1790 Hekelgem
BE 0553.806.256
Tel: +32 468 17 28 46
info@konsultra.be

Geplande events

    Er zijn momenteel geen geplande events.

 

© 2021 Konsultra. GebruiksvoorwaardesPrivacy PolicyCookie Policy.
Website by Shtick.

Top