Tenerife No Limits en Tenerife Select Videomarketing

Dat Tenerife zoveel meer is dan alleen zon, zee en strand, dat moet stilaan duidelijk worden. De bestemming zet steeds meer in op heel wat unieke ervaringen. Ook voor hen die tijdens hun vakantie volop op ontdekking willen trekken heb je hier een heel ruim aanbod.

De Dienst voor Toerisme heeft twee merken ontwikkeld die net dieper inzoomen op heel wat lokale ervaringen. Tenerife Select zet alles in de spotlight voor de reiziger die houdt van comfort en luxe. Tenerife No Limits toont het brede aanbod voor de actievelingen.

Om het verhaal van beide merken beter in de picture te zetten, besloten we in te zetten op video storytelling. Met de ploeg van ons eigen TripTelling merk trokken we naar de bestemming. We gingen de samenwerking aan met YouTuber en actrice Laura Ponticorvo uit Nederland en met radio dj en presentatrice Nasrien Cnops voor België. Hun ervaringen brachten vorm aan twee leuke videoverhalen.

Via programmatic buying en een sociale media campagne haalden we een bereik van meer dan 3 miljoen impressies, 80.000 views en meer dan 3.000 clicks. Maar daar stoppen we niet. De video’s zullen de komende tijd blijvend ingezet worden in diverse campagnes. Onderaan kan je ze zelf ontdekken.

Tenerife No Limits

Tenerife Select

Zelf op zoek naar mogelijkheden om je bestemming of product in de kijker te zetten? Aarzel dan niet om ons te contacteren.

event
27/03/2021
Kris Van den Broeck
 

 

Meer updates

 

04-10-2021

Den Haag, dat is een Zee van Ruimte

Een stad met een zee aan ruimte, om te ontspannen, om te wandelen en te fietsen, om te baden in cultuur en al watertandend te genieten van de gastronomie. Samen met The Hague Marketing promoten we dit najaar dé stad...

04-10-2021

De verborgen parels van onvervalst Duitsland

Onder de noemer German.Local.Culture. stuurden wij in opdracht van de Duitse Nationale Dienst voor Toerisme, Katja Retsin op roadtrip langs minder gekende plekken in Duitsland. Zij werd op sleeptouw genomen door lokale ambassadeurs met heel wat liefde voor hun stad. Weg...

28-06-2021

De reismarkt komt terug op gang

De afgelopen weken zag je steeds meer positieve signalen de wereld in gaan. Reisprofessionals zagen de aanvragen en reservaties op gang komen. Promotiecampagnes werden in gang gezet. En de Belgen toonden in een laatste reisintentieonderzoek van ABTO-GFK dat ze effectief...

28-06-2021

Terugblikken op de Costa Brava Week

Het afgelopen jaar hebben we (noodgedwongen) heel wat online events en webinars gehad. Deze bleken al snel wel een perfecte manier om de contacten met de sector warm te houden, bij te leren en online te gaan netwerken. Hoe dit...

28-03-2021

Welkom in het Hart van de Catalaanse Pyreneeën

Een tijdje terug deden we reeds alle voorbereidingen. We zouden de Catalaanse Pyreneeën en de regio van Lleida in de markt zetten. De bestemming heeft heel wat potentieel. Je kan er voluit kiezen voor een actieve vakantie. Maar er is...

 

Ontvang de nieuwsbrief van KonsulTra

Ben je graag als allereerste op de hoogte van de laatste toerismetrends? En wil je nooit meer een van onze activiteiten missen? Schrijf je in op de gratis nieuwsbrief.

Over KonsulTra

Breng reizigers uit de Benelux naar je toe

Konsultra op Facebook  Konsultra op Instagram

Contacteer ons.

KonsulTra BVBA
Pastorijweg 78
B-1790 Hekelgem
BE 0553.806.256
Tel: +32 468 17 28 46
info@konsultra.be

Geplande events

 

© 2021 Konsultra. GebruiksvoorwaardesPrivacy PolicyCookie Policy.
Website by Shtick.

Top