Konsultra Case   case        Marktontwikkeling Promotie

Costa Barcelona introduceren als nieuw merk

 

Zeg je Barcelona? Dan denk je meteen aan de bruisende stad van Gaudí. En terecht. Maar Barcelona is zoveel meer. Een waardige concurrent voor de Costa Brava en de Costa Dorada ten noorden en zuiden van Barcelona.

De vroegere Costa Maresme en Costa del Garraf vormen samen een charmante vakantiebestemming met een kust van 100 kilometer lang en een betoverend binnenland.

Sinds kort prijkt die bestemming als nieuw merk op de kaart: de Costa Barcelona. En daar zit KonsulTra voor iets tussen. Want wij waren het die touroperators en andere reisorganisatoren lieten kennismaken met dit pareltje.

In 2019 start de b2c-promotiecampagne voor toeristen.

 
Costa Barcelona introduceren als nieuw merk

De rol van KonsulTra

De Costa Barcelona was niet nieuw voor de meeste reisorganisatoren. De bestemming pronkt al lang in de reisbrochures. Maar wel onder de naam van de vroegere Costa Maresme. Of van de Costa Brava of Costa Daurada – om commerciële redenen.

Onze taak? Zorgen dat de bestemming als Costa Barcelona in de reisbrochures schittert. En de reisorganisatoren informeren over de talrijke mogelijkheden van de costa.

Dat deden we onder meer via comarketingcampagnes met touroperators, b2b-communicatie vanuit het platform Travel360° en de creatie van een sales manual.

Costa Barcelona introduceren als nieuw merk
 

Onlinetraining voor Costa Barcelona

Costa Barcelona introduceren als nieuw merk

 
 

Sales manual voor reisprofessionals

Costa Barcelona introduceren als nieuw merk

 
 

Opdracht geslaagd

De Costa Barcelona valt duidelijk in de smaak. Al heel wat reisorganisatoren nemen vol vertrouwen de nieuwe merknaam in de mond. Thomas Cook, TUI, Caractère, Voyages Léonard, Diederik Reizen en Imagine Travel bieden de bestemming allemaal aan. Om maar enkele voorbeelden te noemen.

Onze volgende opdracht is duidelijk: de Costa Barcelona ook bij de toeristen bekendmaken.

 

Wat kunnen we voor jou doen?

Meer van onze cases bekijken?

Ontvang de nieuwsbrief van KonsulTra

Ben je graag als allereerste op de hoogte van de laatste toerismetrends? En wil je nooit meer een van onze activiteiten missen? Schrijf je in op de gratis nieuwsbrief.

Over KonsulTra

Breng reizigers uit de Benelux naar je toe

Konsultra op Facebook  Konsultra op Instagram

Contacteer ons.

KonsulTra BVBA
Pastorijweg 78
B-1790 Hekelgem
BE 0553.806.256
Tel: +32 468 17 28 46
info@konsultra.be

Geplande events

 

© 2021 Konsultra. GebruiksvoorwaardesPrivacy PolicyCookie Policy.
Website by Shtick.

Top