KonsulTra Case   case        Triptelling

Happy Trips, duurzaam en voordelig reizen

 

Een weekendje zonder stress of druk verkeer. Vlotjes van je voordeur naar allerlei plekjes in West-Vlaanderen. Met Happy Trip reis je voordelig met de trein naar je vakantie. Ter plekke neem je de tram, bus, fiets, elektrische scooter of step. Een duurzame en toekomstgerichte manier van reizen. Boek je vakantie bij één van de deelnemende logies en je ontvangt automatisch een kortingscode voor je treinticket. Deze samenwerking met de NMBS, de Lijn en verschillende lokale ondernemers wou Westtoer in de picture zetten. KonsulTra koos voor korte videoverhalen voor Instagram, Facebook en Youtube. Onze productieploeg zorgde voor mooie beelden en een overtuigende boodschap.

 
 

Happy Trip naar Blankenberge

 
 

Happy Trip naar De Panne

 
 

Happy Trip naar Kortrijk

 
 

Happy Trip naar Poperinge

 
 

Slimme online marketing met mooie resultaten

Alle video’s werden vanuit één campagne gepromoot waarbij het algoritme van Facebook, Youtube en Instagram zelf op zoek kon gaan naar de best presterende video. Een goede manier om het hoogte rendement te halen.

Wil jij meer awareness rond je product? Dan is video een bijna onmisbaar deel van je marketingmix. Wij kunnen je daarbij alvast helpen. Neem contact met ons op.

 

Wat kunnen we voor jou doen?

Meer van onze cases bekijken?

Ontvang de nieuwsbrief van KonsulTra

Ben je graag als allereerste op de hoogte van de laatste toerismetrends? En wil je nooit meer een van onze activiteiten missen? Schrijf je in op de gratis nieuwsbrief.

Over KonsulTra

Breng reizigers uit de Benelux naar je toe

Konsultra op Facebook  Konsultra op Instagram

Contacteer ons.

KonsulTra BVBA
Pastorijweg 78
B-1790 Hekelgem
BE 0553.806.256
Tel: +32 468 17 28 46
info@konsultra.be

Geplande events

    Er zijn momenteel geen geplande events.

 

© 2022 Konsultra. GebruiksvoorwaardesPrivacy PolicyCookie Policy.
Website by Shtick.

Top