KonsulTra Case   case        Promotie

Online events

 

Omschakelen naar online events

De coronacrisis heeft de reismarkt stevig door mekaar geschud. Toch wil je als reisprofessional, journalist of blogger je blijven inspireren en de toekomst voorbereiden. Je wilt mensen laten wegdromen maar ook zelf zoeken naar nieuwe kansen in productontwikkeling en promotie. Of je wilt gewoon leuke content blijven maken. KonsulTra maakte de omschakeling samen met enkele klanten en zette een reeks online events en webinars op.

 

© Bert Stephani

 

Een overzicht

De laatste maanden brachten we heel wat reisprofessionals en journalisten online bij mekaar. Zij deden inspiratie op en legden nieuwe contacten tijdens onze online events. Ook de komende weken staan er heel wat projecten gepland. Allemaal samen goed voor meer dan 500 deelnemers. Een snel overzicht:

Ook voor andere klanten als Thailand, Logeren in Vlaanderen en Tenerife konden we in moeilijke tijden toch heel wat mensen blijven bereiken.

 
 

Bestaande tools en nieuwe oplossingen

Er zijn vandaag heel wat bestaande tools op de markt maar binnen ons netwerk aan partners is er ook gewerkt aan op maat gemaakte oplossingen waarbij ook hybride events mogelijk worden.

Uiteraard verlangen we allemaal naar de workshops en events als vanouds en willen we onze contacten opnieuw in levende lijve ontmoeten. Toch zullen deze digitale alternatieven deel blijven uitmaken van onze promotiestrategie.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor je eigen (online) event? Aarzel niet om ons te contacteren.

 
 

Wat kunnen we voor jou doen?

Meer van onze cases bekijken?

Ontvang de nieuwsbrief van KonsulTra

Ben je graag als allereerste op de hoogte van de laatste toerismetrends? En wil je nooit meer een van onze activiteiten missen? Schrijf je in op de gratis nieuwsbrief.

Over KonsulTra

Breng reizigers uit de Benelux naar je toe

Konsultra op Facebook  Konsultra op Instagram

Contacteer ons.

KonsulTra BVBA
Pastorijweg 78
B-1790 Hekelgem
BE 0553.806.256
Tel: +32 468 17 28 46
info@konsultra.be

Geplande events

 

© 2021 Konsultra. GebruiksvoorwaardesPrivacy PolicyCookie Policy.
Website by Shtick.

Top