Costa Brava, een land van contrasten, een land van cultuur

Costa Brava en de Pyreneeën, tussen Barcelona en de Franse grens, hebben alles om heel wat van jouw klanten een leuke vakantie te laten beleven. De bestemming  zit vol verrassingen en contrasten. Je vindt er de sporen van Salvador Dali, een rijke culturele geschiedenis, top gastronomie en een prachtige natuur.

Costa Brava en de Pyreneeën nodigen je uit voor een avond met presentaties, ontmoetingen met tal van lokale partners en een diner onder de vleugels van 3 bekende chefs uit de streek. Een moment om bij te leren, contacten te leggen en te genieten van de smaken uit de streek. Een event waarbij je meteen punten scoort voor de Catalan Experts campagne met extra kansen om je persoonlijke à la carte cultuurvakantie te winnen in Catalonië.

event
17/04/2018
18:00
Het Trendy Felix Pakhuis, Antwerpen

 

Wanneer

17/04/2018
18:00

Waar

Het Trendy Felix Pakhuis
Godefriduskaai 30,
2000 Antwerpen

met parking vlak naast de deur

Op het programma:

 • Presentatie met inzichten in de regio van Costa Brava
 • Informatie over het jaar van de cultuur
 • Workshop met 15 lokale partners: regios, DMC, hotels, enz.
 • Een diner klaargemaakt door Eneko Agote, Josep Boatella en Joan Carles Sánchez, drie bekende en gerenommeerde chefs uit Costa Brava die speciaal voor het event meereizen voor unieke lokale smaken op gastronomisch niveau.
 • Bovendien behaal je meteen 5 punten voor de Catalan Experts Campagne  en win je misschien je persooonlijke à la carte samengestelde culturvakantie!
 


Een avond met gastronomische lokale smaken

Een streek met 200km kust, 40 vulkanische kraters, 135km skipistes, een land vol contrasten klaar om verder ontdekt te worden.

De Partners

Deze lijst is nog niet volledig. In het totaal zullen zo’n 15 partners aanwezig zijn. Kom regelmatig terug naar de website voor verdere updates. 

Shuttle Dienst - Diederik Reizen

Samen met Diederik Reizen voorzien we een shuttle uit Gent en Sint-Niklaas. Voor zij die liever de auto laten staan aan de rand van Antwerpen voorzien we een halte aan het Crownplaza Hotel. Zo kom je in alle comfort op het event. Onderweg brengen wij je alvast in de juiste stemming met een glaasje cava. Hieronder alle info en oppiktijden.

 • 17:45 – Gent
  • Gentbrugge P+R parking – Land van Rodelaan (onder viaduct)
 • 18:15 – Sint-Niklaas
  • Hotel Serwir – Koningin Astridlaan 37
 • 18:45 – Crown Plaza Hotel Antwerpen –  Gerard le Grellelaan 10, 2020 Antwerpen
 • Aankomst in Felix Pakhuis – 19:00
 • Retour voorzien om 22u

Wil je jouw plekje reserveren, vermeld het dan als opmerking bij bevestiging van jouw deelname via het inschrijvingsformulier onderaan.

Catalan Experts Campagne

Heb je de communicaties rond de Catalan Experts Campagne gezien? Dit jaar kan je deelnemen aan verschillende events en online trainingen. Elke deelname bezorgt je punten die je kansen geven om je eigen à la carte samengestelde cultuurvakantie te winnen in Catalonië. Op die manier ontdek je zelf de troeven die tijdens het jaar van cultuur vollop worden uitgespeeld.

Lees er alles over via www.catalan-experts.eu 

Door je deelname aan de Costa Brava workshop behaal je alvast 5 punten! Die punten ontvang je automatisch. Je bepaalt zelf uiteraard of je verder actief wilt deelnemen aan de Catalan Experts campagne. Veel succes aan hen die deelnemen!

 
 

Deze video neemt je alvast mee naar Costa Brava

 
 

Schrijf je in

 

Yep, jij bent ook uitgenodigd

Ben je er graag bij? Simpel: teken in op onze uitnodigingslijst en je hoeft nooit meer een event te missen.

Over KonsulTra

Breng reizigers uit de Benelux naar je toe

Konsultra op Facebook  Konsultra op Instagram

Contacteer ons.

KonsulTra BVBA
Pastorijweg 78
B-1790 Hekelgem
BE 0553.806.256
Tel: +32 468 17 28 46
info@konsultra.be

Geplande events

 

© 2021 Konsultra. GebruiksvoorwaardesPrivacy PolicyCookie Policy.
Website by Shtick.

Top