Digital Germany Roundtables, een Rondreis doorheen Duitsland

Afgelopen zomer hebben heel wat Belgen gekozen voor een vakantie in Duitsland. België steeg van de 10denaar de 4de plaats en werd zo des te belangrijker voor het toerisme van ons buurland. Ook in 2021 verwachten we dat vakantiegangers meer zullen kiezen voor dichtbijbestemmingen. Deze nieuwe kansen wil de Duitse Nationale Dienst voor Toerisme volop ontwikkelen in samenwerking met de Belgische reisprofessionals.

Op 26 november willen we je daarom meenemen op een rondreis doorheen Duitsland. Een rondreis tijdens dewelke je inspiratie opdoet over de hidden gems van het Oosten, over La Duitse Vita en de warme sfeer van het Zuiden en over de mogelijkheden van #DuitslandDichtbij voor korte vakanties. De Duitse Nationale Dienst voor Toerisme, 11 partners en een interessante key note spreker zorgen voor enkele boeiende uren. Leer bij, ontdek en stel al je vragen. Welkom in Duitsland!

event
26/11/2020
09:30 — 12:30
Online Event - Webinar,

 

Wanneer

26/11/2020
09:30 — 12:30

Waar

Online Event - Webinar

Wat mag je verwachten?

  • Korte toelichting bij de huidige situatie van het toerisme in Duitsland
  • Brede inspiratie over Duitsland als vakantiebestemming met heel wat troeven
  • Extra aandacht voor natuurbeleving , actieve vormen van toerisme als fietsen en wandelen, charmante kleine steden, nieuwigheden en mogelijkheden voor korte vakanties.
  • Inzichten in diverse toeristische regio’s en het aanbod van lokale partners.
  • Een kans om jouw vragen te stellen aan experten van de bestemming.
 


Het programma van 26 november

Van 09u30 tot 12u30

 

  • De huidige situatie in Duitsland: een update gegeven door het management van de Duitse Nationale Dienst voor Toerisme in Amsterdam en Brussel – Michaele Klare en Kristina Hansen
  • Duitsland anders: Go East! – de Hidden Gems van het Oosten: met korte presentaties door onze partners Brandenburg, Thüringen en Berlijn. Gevolgd door Q&A en ronde tafelgesprek.
  • La Duitse Vita – Rondreizen in Zuid Duitsland: met bestemmingen als Garmisch-Partenkirchen, Berchtesgadener Land en Baden-Württemberg met ook de gekende Duitse Vakwerkroute. Gevolgd door Q&A en ronde tafelgesprek.
  • #DuitslandDichtbij – Korte vakanties: het laatste nieuws van partners als Noordrijn-Westfalen, Aachen, Hannover (en de 9 steden van Nedersaksen), Bremen en Bremerhaven. Gevolgd door Q&A en ronde tafelgesprek.
  • Key Note Spreker – “Toekomstvisie op de reismarkt anno 2023 en de kansen voor bestemming Duitsland” door Kees van der Most van het nederlands studiebureau Trends & Tourism

Deelnemen aan één van de specifieke onderdelen is ook mogelijk

Na deze voormiddag heb jij alvast de tools in handen om de kansen te benutten die Duitsland kan bieden voor 2021. Ga samen met ons op digitale rondreis en ontdek hoe divers de bestemming wel is!

 
 
 
 

Schrijf je in

 

Yep, jij bent ook uitgenodigd

Ben je er graag bij? Simpel: teken in op onze uitnodigingslijst en je hoeft nooit meer een event te missen.

Over KonsulTra

Breng reizigers uit de Benelux naar je toe

Konsultra op Facebook  Konsultra op Instagram

Contacteer ons.

KonsulTra BVBA
Pastorijweg 78
B-1790 Hekelgem
BE 0553.806.256
Tel: +32 468 17 28 46
info@konsultra.be

Geplande events

 

© 2021 Konsultra. GebruiksvoorwaardesPrivacy PolicyCookie Policy.
Website by Shtick.

Top