Griekenland Anders Beleven

Griekenland is al lang één van de favoriete vakantielanden van de Belgische vakantieganger. Al jaren toont Griekenland dat het meer in de mars heeft dan het klassieke zon-zee-strand aanbod. Want het land heeft heel wat andere reissegmenten en vakantiemogelijkheden en dat het hele jaar door. Misschien zijn er hiervoor net nu wel extra kansen. De bestemming en de lokale partners kijken vol positivisme naar de toekomst. Samen met de Belgische reismarkt willen zij er voor gaan. Samen kijken naar naar een andere manier van reizen, gericht op heel specifieke marktsegmenten en meerwaardezoekers.

Dat is precies waar het tijdens dit online event over zal gaan. Griekenland in al haar facetten beleven. Nieuwe regio’s ontdekken en de klassiekers anders beleven met meer zin voor een duurzame ontwikkeling. Wij nodigen je uit voor een virtuele workshop waarbij je persoonlijke contacten legt met zo’n 20 uit Griekenland en waarna je met vernieuwde inspiratie verder aan de slag kan. Van Kreta tot het vaste land. Samen Griekenland anders beleven.

event
25/11/2020
10:00 — 19:00
Online Event , Virtuele Workshop

26/11/2020
10:00 — 19:00
Online Event , Virtuele Workshop

27/11/2020
10:00 — 13:00
Online Event , Virtuele Workshop

 

25/11/2020

10:00 — 19:00

Online Event


26/11/2020

10:00 — 19:00

Online Event


27/11/2020

10:00 — 13:00

Online Event

Een éénvoudig te gebruiken online platform staat klaar voor deelname aan de webinar, de lucky draw en de individuele meetings van jouw keuze.


Wat mag je verwachten?

 • Zo’n 20 partners uit Griekenland staan 3 dagen voor jou paraat, zowel regio’s, diensten voor toerisme als hotels.
 • Van Kreta, Athena, Thessaloniki, Chalkidiki en Kos tot natuurreservaten en parken als het Sitia Natuurpark en diverse hotelgroepen. Verwacht je aan een breed aanbod aan toeristische partners.
 • Inspiratie over hoe Griekenland anders te beleven: actief toerisme, gastronomie, cultuur, wandelen, fietsen, citytrippen, wintervakanties, nieuwe regio’s en belevingen, enz
 • Een programma dat je zelf bepaalt en verder invult in functie van jouw agenda
 • Bij inschrijving bespreken we samen wie je wilt ontmoeten van de Griekse Partners en optimaliseren we jouw persoonlijke agenda
 • Wij bezorgen je een overzicht van jouw agenda voorzien met linkjes naar jouw meetings. Je hoeft enkel nog te klikken en je gesprek te starten.
 • Een lucky draw waarmee je tal van verblijven kan winnen.
 


Programma van de Virtuele Workshop

Op 25, 26 en 27 november kan je aansluiten voor deze virtuele workshop. Bepaalde onderdelen zoals de webinar en het eindevent vinden op specifieke momenten plaats. De meetings kan je zelf inplannen wanneer je wenst gedurende de 3 dagen van dit online event.

 • Webinar op 25 november om 10u
  • Met een overzicht van alle nieuwigheden en reisopties van de deelnemende partners
  • Inspiratie over het brede reisaanbod in Griekenland, een bestemming met mogelijkheden het hele jaar door
  • Kwaliteitsvol toerisme met zicht op een duurzame ontwikkeling
 • Meetings in functie van jouw agenda, wensen en mogelijkheden
  • Meetings op 25 november tussen 11u en 19u
  • Meetings op 26 november tussen 10u en 19u
  • Meetings op 27 november tussen 10u en 12u30
 • Een eindevent met lucky draw op 27 november om 12u30
  • Net als tijdens een klassiek event mag je je verwachten aan heel wat leuke prijzen en hotelvouchers. Van zodra je één meeting gehad hebt, kom je in aanmerking voor de lucky draw.

 

De Partners

Het overzicht aan finale partners kan je heel binnenkort hier terugvinden. Verwacht je aan een divers pallet aan bestemmingen, hotels en privé partners. Van Kreta tot Athena. Van bekende hotspots tot verborgen parels. Zo’n 20 partners verwachten je. Jij kiest met welke partner je een persoonlijke afspraak wenst.

Bij inschrijving zullen wij je persoonlijk contacteren om je wensen te bespreken en jouw agenda samen te stellen in functie van je eigen beschikbaarheden op 25, 26 of 27 november.

Deze partners mag je verwachten 

 
 
 
 

Schrijf je in

 

Yep, jij bent ook uitgenodigd

Ben je er graag bij? Simpel: teken in op onze uitnodigingslijst en je hoeft nooit meer een event te missen.

Over KonsulTra

Breng reizigers uit de Benelux naar je toe

Konsultra op Facebook  Konsultra op Instagram

Contacteer ons.

KonsulTra BVBA
Pastorijweg 78
B-1790 Hekelgem
BE 0553.806.256
Tel: +32 468 17 28 46
info@konsultra.be

Geplande events

 

© 2021 Konsultra. GebruiksvoorwaardesPrivacy PolicyCookie Policy.
Website by Shtick.

Top