Kies KonsulTra voor:


Konsultra Travel Development
Konsultra Travel Development

 

 

Promotie

event
Meer dan 40 events, meer dan 3000 bezoekers
Wil je volk lokken? Dan moet je doelpubliek je naam kennen. Gezien worden, daar draait het om. KonsulTra zorgt ervoor – met gerichte online- en offlinemarketingacties, slimme sales en frisse pr en events.

Vertegenwoordiging

KonsulTra kruipt in je huid en deelt zijn uitgebreide netwerk met jou. We geven jouw bestemming of toeristisch bedrijf een aantrekkelijke smoel, leggen contacten met lokale partners en voeren promotie. Daarover nog dit: we gruwelen van nattevingerwerk. Marktkennis, analyses – dáár ben jij iets mee. Alleen zo halen wij jouw doelstellingen.
event
Gastronomische reizen naar Thailand met Gault & Millau

Marktontwikkeling

event
Costa Barcelona introduceren als nieuw merk
Over de Vlaamse kasseien denderen tijdens een fietsvakantie, speuren naar authentieke streetfood in Thailand of ontsnappen aan het massatoerisme in … Tenerife? We zijn voortdurend op zoek naar nieuwe invalshoeken om bestaande markten en producten te versterken. Met holle beloften raak jij nergens. Daarom stoelen wij ons strategische advies op analyses en studies. Reken daarnaast op onze eigen kennis en inzichten: samen met jou ontwikkelen we een nieuw beleid of nemen we een concreet project in handen.

TripTelling

Ongeveer de helft van de reizigers die een vakantie boekt, heeft minstens één keer een video bekeken tijdens het beslissingsproces. Dat blijkt uit een studie van Google en Ipsos. Om maar te zeggen: onderschat nooit de impact van video. Met TripTelling verspreiden we jouw boodschap naar de juiste doelgroep in een onvergetelijk filmpje. Storytelling of reclamespot, online of offline, met of zonder professionele reporter.
event
Anne ontdekt 30 favoriete vlaamse plekjes

Ontvang de nieuwsbrief van KonsulTra

Ben je graag als allereerste op de hoogte van de laatste toerismetrends? En wil je nooit meer een van onze activiteiten missen? Schrijf je in op de gratis nieuwsbrief.

Over KonsulTra

Breng reizigers uit de Benelux naar je toe

Konsultra op Facebook  Konsultra op Instagram

Contacteer ons.

KonsulTra BVBA
Pastorijweg 78
B-1790 Hekelgem
BE 0553.806.256
Tel: +32 468 17 28 46
info@konsultra.be

Geplande events

    Er zijn momenteel geen geplande events.

 

© 2021 Konsultra. GebruiksvoorwaardesPrivacy PolicyCookie Policy.
Website by Shtick.

Top