Wat is TripTelling

Voor ze een vakantie boeken, gaan reizigers op zoek naar inspiratie. Waarvan gaat hun hart sneller kloppen? Maar ook: wat past binnen hun budget en behoeften? Als toeristisch bedrijf wil je daar zo goed mogelijk op inspelen. Maar geef toe: gemakkelijk is het niet om iedereen op de juiste manier te bereiken. TripTelling biedt de oplossing: met een op maat gemaakt videoverhaal zet je je boodschap extra kracht bij. En doe je geïnteresseerden al een voorproefje cadeau van het avontuur dat naar hen lonkt.

 

Videomarketing werkt

Waarom videomarketing? Laten we de cijfers er even bijhalen. We maakten tot nu toe ongeveer 60 video’s. Die leverden al meer dan 1 miljoen full views op. En meer dan 300.000 hits op allerlei websites. Indrukwekkend? Vinden wij ook. Waar wacht je dus op? Schakel KonsulTra in voor onlinevideocampagnes en tv-filmpjes. En zie het aantal fans voor jouw bestemming toenemen.

 

 

Straffe filmpjes, dat is teamwork

TripTelling is het resultaat van een knap staaltje teamwork. Drie ervaren reis-, communicatie- en storytellingexperts werken nauw samen met professionele freelancers uit de radio-, reclame- en televisiewereld.

 

Dit is TripTelling:
inspirerende cases

Natuurlijk ben je nu razend nieuwsgierig naar onze TripTelling-cases. Dus selecteerden we onze favoriete filmpjes. Klik. Kijk. En laat je overtuigen.

 

Honger naar meer? Contacteer ons.
KonsulTra bezorgt jou meer dan 60 videoverhalen.

Ontvang de nieuwsbrief van KonsulTra

Ben je graag als allereerste op de hoogte van de laatste toerismetrends? En wil je nooit meer een van onze activiteiten missen? Schrijf je in op de gratis nieuwsbrief.

Over KonsulTra

Breng reizigers uit de Benelux naar je toe

Konsultra op Facebook  Konsultra op Instagram

Contacteer ons.

KonsulTra BVBA
Pastorijweg 78
B-1790 Hekelgem
BE 0553.806.256
Tel: +32 468 17 28 46
info@konsultra.be

 

© 2021 Konsultra. GebruiksvoorwaardesPrivacy PolicyCookie Policy.
Website by Shtick.

Top